bgzh-CNendekkrutrukuz

"Малкият принц" връчи медали за математици

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Tържествено връчване наградите от Осмото математическо състезание "Малкият принц"

На 20 май тържествено бяха връчени наградите от Осмото математическо състезание „Малкият принц“.

{socialbuttons}

С много нетърпение, вълнения и радостни емоции, малките математици от Варна и областта, а тази година за първи път и от страната, присъстваха на събитието, за да получат заслужени призове в петте възрастови групи, от подготвителен до ІV клас.

Първи, за да получат поощрителни награди, на сцената излязоха 9 деца от детски градини и подготвителни класове. Госпожа Емилия Янкова - мениджър на Частна детска градина „Малкият принц“  предизвика одобрителните възгласи на децата за преминалото състезание и заявеното желание всяка година да се връщат отново при нас. Госпожа Яна Кирилова, координатор на тазгодишното състезание връчи 20 бронзови медала в петте възрастови групи. Сребърните медалисти, 11 на брой, бяха отличени от инициатора за организиране на състезание "Малкият принц", госпожа Веселина Дамаскова. Осемте награди за първо място обяви специалният гост на събитието, капитан І ранг доц. Калин Калинов – Зам. началник на ВВМУ.

С пожелания за нова среща на ІХ Математическо състезание - празник на любителите на математически знания, на детска креативност и творчество, децата се разделиха като приятели, но само временно. Летните творчески ателиета и школи в училище „Малкият принц”  привличат даровитите деца, които целенасочено развиват своите математически способности и продължаваме заедно с тях и през месец юни.

Училище „Малкият принц” създава подкрепяща среда за проявления на математическа заложби и творческия потенциал на всяко дете, за това ви каним отново при нас.


"Малкият принц" връчи медали за математици - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога