bgzh-CNenrutruk

Детска изложба Талантите на “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Детска изложба - Частно езиково училище "Малкият принц"

Младите дарования от школата по изобразително изкуство към Частно езиково училище “Малкият принц” и Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” представиха своята годишна изложба с картини на тема - Талантите на “Малкият принц”.

В навечерието на 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, българската азбука, просвета и култура и славянската книжовност, талантливите художници споделиха своите творби със сърдечната варненска публика от 12 до 26 май в пространствата на Фестивален и конгресен център - Варна.

Детска изложба - Частно езиково училище "Малкият принц" Изложените творби показаха вдъхновение, творчески талант и детски идеи, пресъздадени в цветове, багри и пъстроцветни щрихи. Двуседмичната детска изложба бе открита от г-н Николай Русев известен варненски художници, който награди учениците от школата в начален етап на училище “Малкият принц” - Елица Зурнаджиева, Сара Събева и София Смирнова от 4. клас

Известния варненски галерист г-жа Ваня Маркова награди учениците от прогимназиален на училище “Малкият принц” и от гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” - Ева Тодорова и Александър Капричев от 5. клас и Карина Илиева от 8. клас за своята отдаденост към изкуството, естетически усет, въображение, креативност и многообразието от усвоени техники.

Благодарим на талантите на “Малкият принц”, които със своите златни ръце ни вдъхновяват да отворим очите и сърцето си за красотата и доброто около нас.

Детска изложба Талантите на “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога