bgzh-CNenrutruk

Ученик на първи учебен срок

01Фев2024
4.3076923076923 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.31 (13 гласа)
УУченик на първи учебен срок - Частно езиково училище "Малкият принц"

Милен Балчев от 5.б клас печели приза “Ученик на първи учебен срок” за учебната 2023-2024 година.

Частно езиково училище “Малкият принц” стимулира високи учебни постижения и провокира комплексно развитие на личностни качества, морал и ценности, развива емоционална интелигентност, креативност и творчество, воля и характер. Учениците на “Малкият принц”, със своите уникални дарби, способности и таланти, приемат знанието като висша ценност и добродетел.

Ако трябва да опишете и разкажете за себе си с няколко изречения, какво бихте споделили?
Аз съм много позитивен, любопитен и отговорен човек. Имам много амбиции и мечти , които се стремя да постигам всеки ден.

Поздравления, Милен! Сподели своите емоции след обявяване на наградата.
За мен беше огромна изненада, когато се прибрах от училище и видях съобщението. Много бях развълнуван и готов да постигна тази награда повече от веднъж!

Показа, че за теб знанието е ценност. Разкажи за своите училищни успехи.
В училище се старая да съм колкото се може по-добър. Участвал съм в много състезания по математика, защото в тази наука се справям най-добре и съм най-уверен. Имам медали от много финали. Тази година се включих и в олимпиадата по Български език и литература. Взех участие и в ИТ състезания.

Кой е твоят любим учебен предмет?
Най – любим учебен предмет нямам и не бива да имаме ако искаме да трупаме повече и повече знания.

Какво искаш другите да знаят за теб?
Аз съм Милен – ученик на най – добрите учители в света, ученик в едно хубаво училище. Аз може да съм просто човек, но и верен приятел, който няма да те изостави.

Кои са твоите предизвикателства?
Мен не ме плаши никое предизвикателство, защото когато се изправи пред мен, всички ми помагат да го премина. Аз също помагам на другите да се справят със своите предизвикателства.

Какво те радва и вдъхновява?
Най – щастлив съм, когато съм край приятелите и семейството. Ние взаимно се вдъхновяваме и теглим напред.

Сподели ни твоите мечти.
Моите мечти постоянно се променят или пък се появяват нови. В момента си мечтая един ден да направя компютърна игра, която да стане известна и всички хора да говорят за нея.

Какво за теб е приятелството?
За мен приятелството е тази сила, която свързва двама. Тя се изгражда с времето, само че както не всяка стена е здрава, така и не всички връзки между приятели остават завинаги.

Кой е твоят любим цитат от книжката "Малкият принц"?
Моят любим цитат от книгата ''Малкият принц'' е: “Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват” – Антоан Дьо Сент Екзюпери.

Радваме се на твоите успехи Милен! Поздравяваме те за целенасочения труд и постоянството в подготовката. Пожелаваме ти компютърната игра, която направиш да има световен успех по-голям от на Minecraft.

Ученик на първи учебен срок - 4.3 out of 5 based on 13 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога