bgzh-CNendekkrutrukuz

Децата, които мислят и четат - успяват

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Децата, които мислят и четат - успяват - Частно езиково училище "Малкият принц"

Родителите - съпричастни с първите стъпки на своите деца като ученици в Частно езиково училище “Малкият принц”.

По традиция, малките първокласници изненадаха своите родители с първите си открити уроци само месец, след като пристъпиха училищния праг.

В интегративен урок “Къде е Малкият принц?” учениците от I А клас трябваше да открият своя любим герой, като решат езикови задачи по български, английски и руски език, математически задачи под формата на игри и забавления. Супергероите, учители и родители, им помогнаха да спечелят тайния ключ и да спасят Малкия принц от плен.

“Децата, които мислят и четат - успяват!” бе посланието към малките откриватели, които с ентусиазъм държат три букварчета в първи клас и показаха на своите родители, че са вече ученици.

В забавно приключение с домашното на "Румен от Шумен" и неговото семейство - “Шумникови”, се впуснаха учениците от I Б клас. С радост, усмивки и нескрито вълнение, заедно - деца и родители се справиха с всички интересни предизвикателства, игри и задачи, подготвени от г-жа “Умникова”, учител на интернационалната паралелка. Незабравима ще остане изненадата за децата, когато родителите влязоха в ролята на ученици и с превръзка на очи изпълниха математическата задача.

Децата зарадваха своите семейства, че са вече ученици. Проявяват интерес и обич към знанието, уважение и подкрепа към приятелите и на практика научават ценностите в голямото семейството на училище "Малкият принц".

Децата, които мислят и четат - успяват - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога