bgzh-CNendekkrutrukuz

Тържествен концерт за края на учебната година

4.375 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.38 (8 гласа)
Тържествен концерт за края на учебната година - Частна детска градина "Малкият принц"

Ученици, учители и родители заедно отбелязаха приключването на учебното време за 2021-2022 година в Частно езиково училище ”Малкият принц”.

Измина още една динамична, пълна с отдаденост и ентусиазъм учебна година в Частно езиково училище ”Малкият принц”.

Тържествено слово произнесе директор Татяна Петрова. Думите й докоснаха и развълнуваха всички - от най-малките ученици в начален етап до най- големите, но и техните близки.

Празникът 1-ви юни се превърна в ден на радостта, изпъстрен с танци, песни и слънчеви усмивки. На годишния концерт учениците от първи, втори и трети клас получиха своите номинации в категории като: постижения в обучението, участие в проектни дейности, достойно представяне в плеяда от състезания и олимпиади, екипност, сплотеност, взаимоотношения и ценности.
1.а клас - Номинация за любов и отговорност към учебната дейност. За преодолени предизвикателства, изградено доверие и подкрепа в екипа.
1.б клас - Номинация за работа в екип и висока мотивация в учебната дейност.
2.а клас - Номинация за успехи в учебната дейност, добри приятелски взаимоотношения и прогрес в ученическото самоуправление.
3.а и 3.б клас - Номинация за многообразни проектни дейности. Вдъхновение и отговорност в учебната дейност и извънкласните форми на работа.

Сцената беше озарена от усмивките на малките приятели на математиката от подготвителен клас, които получиха призови медали и отличия от XVI Математическо състезание “Малкият принц”.

С благодарност и благопожелания завърши тържественият концерт, в който бе отделено заслужено внимание на успехите в чуждоезиковото обучение по английски, руски и испански език. Поглед напред и към новите спортни и танцови предизвикателства на ЛЯТО с Частно езиково училище ”Малкият принц”.

Разданените номинации, споделената гордост заради учебните постижения и извънучилищните форми на учене със забавление, бяха запечатани в спомени.

Още снимки в галерията тук
Тържествен концерт за края на учебната година - 4.4 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога