bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученик на месеца - май 2022

4.2727272727273 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.27 (11 гласа)
Ученик на месеца - Март 2022 - Частно училище "Малкият принц"

Най-висок рейтинг по критериите за месец май постигна Николай Драгиев.

Частно езиково училище ”Малкият принц” номинира “Ученик на месеца” през май по критериите: високи учебни резултати, критично мислене, етично и толерантно поведение, висока социална активност и липса на отсъствия.

Поздравления, Ники! Как се чувстваш като победител на месеца?
Много приятно съм изненадан! Да си призная, отдавна тайно се надявах и аз да имам тази чест. Благодаря на всички, които са ме подкрепили и са ми гласували доверие.

Какво искаш да знаят другите за теб?
По принцип не обичам да се хваля, но бих искал да знаят, че съм отговорен, мил, честен и се старая да съм добър по всички предмети.

Освен изпълнените критерии за отличен успех, толерантно и етично поведение, липса на отсъствия, какъв е твоят принос в училищната общност?
Аз допринасям чрез участия в различни състезания и олимпиади - спортни и по учебните предмети и помагам в благотворителни дейности.

Кой е твоят любим учебен предмет?
Имам няколко любими учебни предмета - обичам езиците, от които най - много английския, информационните технологии, а напоследък, поради предстоящите изпити след 7. клас заобичах и математиката ????.

Коя е професията на твоите мечти?
През годините, често променях моята мечтана професия - в детската градина исках да бъда автомобилен състезател, в 1. клас желаех да съм футболист… и засега нямам точно определена такава. Но в последно време мисля за професия, свързана с информатиката и математиката.

Разкажи ни за твоето хоби.
Обичам да спортувам - да играя тенис, пинг - понг, да карам колело, много обичам да играя футбол в обедното междучасие. В свободното си време също харесвам да прекарвам време със семейството и кучето си, ако не се упражнявам по математика и БЕЛ.

Твоето послание към приятелите в училище.
Отделяйте време както за учене, така и за игра, за семейството, за почивка, но в същото време работете упорито, за да постигате целите и мечтите си. Наслаждавайте се на детските си години!

Ники, бъди щастлив и набирай скорост за осъществяване на своите мечти!

Ученик на месеца - май 2022 - 4.3 out of 5 based on 11 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога