bgzh-CNendekkrutrukuz

Второ място в регионалния кръг на състезанието Spelling bee

4.1666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.17 (12 гласа)
Второ място в регионалния кръг на състезанието Spelling bee - Частно училище "Малкият принц"

Второ място в регионалния кръг на състезанието Spelling bee спечели Яна Петърнишки от Частно езиково училище “Малкият принц”.

На 27 март 2022 година в гр. Варна се проведе регионалният кръг на състезанието по правопис на английски език Spelling Bee. Яна Петърнишки от 7.а клас спечели второ място сред всички 21 състезатели от областта, класирали се на второ място в училищните състезания.

Традиционно състезанието за ученици до 14 години и до 7. клас от всички училища в страната се провежда през пролетта в училищен, регионален и национален кръг. По време на подготовката участниците в голямото състезание учат 500 думи от предварително зададен списък. Подготовката и участието в състезанията стимулира интереса на учениците към изучаването на английски език, помага им да подобрят правописа и да обогатят речниковия си запас от английски думи, провокира състезателен дух, изгражда умения за концентрация и постоянство, дава възможност за допълнителна изява.

Поздравления за отличното представяне на Яна! Това беше и последното й участие в състезанието Spelling Bee, тъй като завършва седми клас и от следващата година й предстоят нови предизвикателства.

Второ място в регионалния кръг на състезанието Spelling bee - 4.2 out of 5 based on 12 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога