bgzh-CNendekkrutrukuz

С три букварчета в първи клас

09Фев2021
4.4285714285714 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.43 (7 гласа)
С три букварчета в първи клас - Частно училище "Малкият принц"

Частно езиково училище "Малкият принц" обявява прием за новата 2021-2022 учебна година

Ние вярваме, че информираният избор е гаранция за успех и удовлетворение!
Частно езиково училище "Малкият принц" обявява начало на срещи с родители, желаещи да получат конкретна информация за иновативните ни паралелки и приема в първи клас за новата учебна година.

В първи “a” клас с иновация "Училищна сугестопедия" интензивно ще се изучават английски и испански език, в първи б клас - английски и руски език с иновация "Креативност и комуникация". Само при нас английски език се изучава 6 часа седмично във всички класове от начален етап на обучение. Заедно с ограмотяването по български език и литература, децата от първи клас започват обучението си с 3 букварчета, напълно възможно и лесно в етапа на бурно развиване сензориката на децата.

Част от изучаваните
учебни предмети
БЕЛ
Английски език
Руски език
Математика
Хорариум часове
седм./год.
13 / 416 часа
6 / 192 часа
4 / 128 часа
8 / 256 часа
ПРЕДИМСТВА
КАКВО ПОЛУЧАВАТ ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ
КАКВО ПОЛУЧАВАТ РОДИТЕЛИТЕ
ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
ОРГАНИЗАЦИЯ
ПРОЦЕДУРА ЗА ПРИЕМ

По математика сме предвидили двойно повече часове от държавния стандарт- истинските математици се проявяват до 7 годишна възраст и работят за "СуперУм". Творчески дейности и спорт балансират програмата на децата за деня, възпитават ценности и култура.

Всичко това не би могло да се случи без доказалите се вече учители - творци, екип от обичащи и разбиращи децата педагогически специалисти. Учебният час е приказка на радостта от общуване, учене, изследване, експериментиране и винаги е интересно, увлекателно, забавно.

Организацията е целодневна, с допълнителни творчески школи, отговарящи на потребностите на децата и гарантиращи спокойствие и сигурност за родителите!

С три букварчета в първи клас - 4.4 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога