bgzh-CNenrutruk

Седмицата на вкуса

22Окт2020

Седмицата на вкуса

 1720  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Седмицата на вкуса - Частно училище "Малкият принц"

Традиционно в средата на месец октомври в училище “Малкият принц” се заговаря на вкусни теми в рамките на Седмицата на вкуса

Седмицата на вкуса е франкофонско събитие, което има за цел развитие на кулинарните умения на младите хора, както и тяхната информираност за различните аспекти на храната - здравословно хранене, различни вкусове, национални кухни, срещи с шеф готвачи и много други. През тази необичайна за всички година форматът на това събитие също бе променен в съответствие на мерките, наложени от световната пандемия. Това даде възможност малките кулинари да демонстрират своя талант вкъщи, а благодарение на новите технологии той става достояние чрез световната мрежа.

С благодарност към всички ученици от 3 до 7 клас, които се включиха във вкусното събитие и показаха за пореден път, че кулинарните умения и желанието да споделиш храната си нямат възраст. Благодарим и на всички родители, които бяха съпричастни към празника и споделиха рамо до рамо с децата си емоцията на приготвянето на вкусната домашна храна!
Bon appétit !

Седмицата на вкуса - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога