bgzh-CNendekkrutrukuz

Отлични успехи от национални състезания и олимпиади

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Отлични успехи от национални състезания и олимпиади  - Частно училище "Малкият принц"

Прекрасно начало на Новата година! Медалистите от математическо състезание “Иван Салабашев” получиха своите награди.

С радост споделяме отличните постижения на учениците от Частно основно училище “Малкият принц” от други състезания и олимпиади.

Постоянството, отговорността и тренировките за ума издигат обучението на качествено ново ниво. Състезателите тренират концентрация, самодисциплина и търпение - качества, които формират характер и воля. Ето и резултатите: В математическото състезание “Иван Салабашев”, което се проведе на 8 декември 2019г., участваха 10 ученици от първи клас, като 5 от тях се качиха на почитната стълбичка. Милен Балчев и Станислав Рижов (60т.) с първо място и златен медал, Васил Костов и Еленор Пакендорф (56т.) с второ място и сребърен медал и Деа Арабаджиева (52т.) с трето място и бронзов медал.

Повече 80 са възпитаниците от училище “Малкият принц”, взели участие в състезанието “Любословие”.

Сдружение на българските начални учители организира поредното си състезание за тази учебна година, а именно “Аз, природата и светът”. В него отлично се представиха 38 ученици от първи до четвърти клас. Максимален брой точки си извоюваха 17 от малките любознайовци.

С голяма гордост Ви представяме и класираните за следващ етап от олимпиадите по Математика - Борис Скулев, Боян Станиславов, Божидар Граматиков, Васил Николов и Виктория Хикова от 4. клас, както и Катрин Русева от 6. клас и Български език и литература - Яна Петърнишки, Александра Славова, Николай Драгиев, Йоана Малева и Калина Трайкова от 5. клас; Микаела Павлова и Ивелина Савова от 6. клас и Александра Райкова от 8. клас.

Пожелаваме си нови отличия и изяви за удовлетворение на ученици, родители и учители. Успешна, вдъхновяваща, съзидателна Нова година!

Отлични успехи от национални състезания и олимпиади - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога