bgazzh-CNenfrdekkruukuz

Есенна туршия с кауза

08Дек2022

Есенна туршия с кауза

 862  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Есенна туршия с кауза - Частна детска градина "Малкият принц"

В последния ден от месец ноември децата от Частна детска градина “Малкият принц”, заедно със своите учители, приготвиха вкусна зимнина с благотворителна цел.

„Стойността на човека се крие в това, което той дава, а не в това, което е способен да получи.”, е казал Айнщайн.
Колкото повече даваш, толкова повече ще получиш, защото по този начин позволяваш изобилието на Вселената да циркулира в живота ти. Това е посоката, в която се възпитават децата от Частна детска градина “Малкият принц”. Авторските проекти ”Добродетели” и “Емпатия”, използвани в детската градина, имат за цел да изградят стабилна емоционална интелигентност и устойчиви личностни характери.

Една инициатива в подкрепа на тези проекти беше организирана в последния ден от месеца. На Андреевден децата се включиха в приготвянето на традиционна българска туршия с благотворителна кауза. Родителите участваха в благородната дейност като осигуриха всички необходими зеленчуци и продукти, за да могат децата да изпълнят стара българска рецепта за зимнина.

Това кулинарно приключение предизвика много емоции, ентусиазъм и допринесе за нови знания чрез преживяване. Какво ще се случи с туршията? Тя ще се озове на трапезата в уютния дом на всеки родител, решил да се сдобие с готовата продукция. А цената? Тя ще се определи от сърцето. Сумата, събрана от продажбата на традиционните есенни вкусотии, ще бъде предоставена за благотворителност.

В Частна детска градина “Малкият принц” възпитаваме децата на споделеност, съпричастност и благородство. Целта на начинанието е да научим бъдещото поколение безкористно да влага душа и емоция във всичко, което прави за доброто на други и да получи удовлетворение от това.

Есенна туршия с кауза - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Предстоящи събития

 • 03 Юни 2024
  Лятна програма от 03 юни до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За деца от детска градина "Малкият принц"

 • 03 Юни 2024
  Лятно училище "Малкият принц" от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 02 Авг 2024
  Лятна ваканция от 02 до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За ученици от училище "Малкият принц" и гимназия "Екзюпери".

 • 03 Юни - 31 Авг
 • 06 Сеп - 16 Сеп
 • 16 Сеп - 05 Окт