bgzh-CNendekkrutrukuz

От грижата за зъбките до волейболните предизвикателства

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
От грижата за зъбките до волейболните предизвикателства

На гости на Експертен съвет “Мама и татко могат” са семейство Ненови.

Добре дошли, семейство Ненови!
Усмихнати и сърцати млади хора гостуват в Частна детска градина “Малкият принц”. Дъщеричката им Изабела е в предучилищна, а братчето й Давид в яслената група.

Татко Пепи е волейболист. Децата бяха силно впечатлени от ръста му, когато с ококорени очи видяха как той е по-висок от вратата. Той обясни, че волейболът е изключително активен спорт, който развива редица физически и умствени качества. Подобрява рефлексите, координацията, дисциплината и обединява възможностите на много хора в отборна игра. Развива вниманието, концентрацията и наблюдателността. Всяко дете имаше възможност да покаже волейболни умения. Вълнуващо и забавно изживяване се оказа докосването до този спорт, дори няколко малчугана заявиха желанието си да станат волейболисти.

Мама Гергана е мениджър по дентална практика и представи на децата забавен урок за хигиената на зъбките. Под нейното вещо ръководство, децата влязоха в роля на зъботехници. Моделираха зъби, запознаха се с правилата за качественото им почистване с помощта на челюст макет. Видяха и се докоснаха до истински стоматологични инструменти. Енергичната дама с ентусиазъм подкрепяше всяко дете, съветваше, насърчаваше за да се справят с всяка задача.

В края на урока, децата получиха подарък - Дневник за грижа на зъбките. Посещението при зъболекар беше представено като интересно и важно събитие. Благодарение на майката на Изабела дечицата няма да изпитват страх, когато посещават дентален кабинет.

Много усмивки, шеги и настроение подариха сем. Ненови на малките любопитковци. Те споделиха, че най-важното, на което искат да научат децата си е когато станат сутрин да се усмихват, за да бъде лек и положителен денят им, а начинанията - успешни. От опита си знаят, че това работи.

Поднасяме сърдечни благодарности на семейство Ненови за отделеното време, внимание и споделени емоции, които направиха деня в детската градина още по-чудесен!

От грижата за зъбките до волейболните предизвикателства - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

Предстоящи събития

Error calling GET https://www.googleapis.com/calendar/v3/calendars/aau91t4jupr16i55fip20o9j50%40group.calendar.google.com/events?singleEvents=true&orderBy=startTime&maxResults=25&timeMin=2023-09-21T00%3A00%3A00Z&timeMax=2023-12-21T23%3A59%3A59Z: (503) Backend Error