bgazzh-CNenfrdekkruukuz

Кристина Иванова-Станкова

Кристина Иванова-Станкова - Частна детска градина "Малкият принц"

Бях част от "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" 8 години - незабравими и щастливи!

Представете се като личност, творчески път, настояща реализация

Казвам се Кристина Иванова и съм от първия випуск, завършил гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери", през 2005 година. Щастлива бях да бъда част от семейството на "Малкият принц" от 5. до 12. клас . Продължих обучението си, завършвайки висшето си образование със специалност Международни икономически отношения.

След това се омъжих и родих първото си детенце - Тони Станков, който от детската градина до сега, когато е вече 6. клас е също от семейството на "Малкият принц". Паралелно с раждането на детето ми, реших да уча и Приложна психология.

Още от завършване на гимназия работя в семейния бизнес. Нашата фирма е производител на коктейлни, кандирани и амарена череши. Започнах от най-ниски позиции, изучавайки всеки аспект на производството, като с течение на времето поех бизнес комуникацията с всички клиенти. След това завърших и Университета по хранителни технологии, гр. Пловдив, магистър по Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати.

В момента съм технолог и управител на фирмата. А в личен план вече и с второ детенце - Изабела, почти на 2 г.

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?

Бях част от "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" 8 години - незабравими и щастливи!

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.

Спомени... толкова много спомени имам, че не мога да ги опиша, но със сигурност са едни от най-щастливите ми и радостни моменти. Класът ни беше изключително сплотен. А приятелствата от училище останаха за цял живот.

Вниманието и отношението на учителите и на г-жа Петрова, старанието и желанието им да ни научат не само на нещата от "дебелите книги", а на истинските ценности - уважение, търпение, разбиране, креативност и любов, това е наистина безценно!

Кои от ценностите и качествата на “Малкият принц” споделяте в живота си?

Смятам, че в училище получих основата за развитието си като личност, възприех ценностите и качествата, на които ни учиха, за което съм им безкрайно благодарна!

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?

Благодаря за подкрепата, разбирането, знанията и любовта!
Пожелавам с вдъхновение да продължавате да изграждате личности на успеха - 30 години с любов, внимание и загриженост, към всяко дете. Продължавайте!

Още интервюта!