bgazzh-CNenfrdekkruukuz

Ирина Журавел

Ирина Журавел - Частна детска градина "Малкият принц"

Пожелавам на целия екип на “Малкият принц” да имат силата, обичта и куража да подготвят следващите поколения ученици в голямото приключение наречено "живот"!

Представете се като личност, творчески път, настояща реализация, работа, позиция, собствен бизнес…
Казвам се Ирина Журавел и съм началник отдел продажби в инвестиционна строителна компания.

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?
За съжаление само 4 години бях част от училище “Малкият принц”, но пазя най-топли чувства.

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.
Благодаря Ви за всичко, което сте направили за мен! Това е основата за моите успехи сега! Много се радвам, че дъщеря ми в момента е част от училище “Малкият принц”.

Поздравявам г-жа Петрова за хъса, любовта и желанието, с което върши работата си. Много големи благодарности към всеки един преподавател, с който съм имала удоволствието да бъдем заедно. Винаги, с голяма благодарност и уважение, ще помня г-н Костов. Той ме е научил на много неща, които не се преподават в училище и до ден днешен ми помагат! Винаги ще съм благодарна на г-н Дюлгеров, който се постара да ме ограмоти на български език, да ме запознае с българската литература, за да я обикна!

Безкрайно съм благодарна на г-жа Василка Димитрова, която ми вдъхна увереност,за да имам вяра в собствените си възможности. Тя ми даде кураж, да не се срамувам от незнанието, а да се уча, задавайки правилните въпроси.

Изказвам своята искрена признателност към училище “Малкият принц” и пожелавам на целия екип да имат силата, обичта и куража да подготвят следващите поколения ученици в голямото приключение наречено "живот"!

Поздравявам Ви за 30-годишнината!

Още интервюта!