bgazzh-CNenfrdekkruukuz

Деница Петрова

Деница Петрова - Частна детска градина "Малкият принц"

София и Александър ❤️ Моите малки наследници и най-големи учители в живота.

Представете се като личност, творчески път и реализация.
Казвам се Деница Петрова. Професионалният ми път в сферата на маркетинг и международни отношения ме доведе до голямото семейство на IT компания SoftServe. Като специалист по Бизнес Развитие, вертикал “Здравеопазване”.
Вълнуващо е да работя в среда, в която технологичният напредък, изкуственият интелект и дигиталните иновации, срещат научни проучвания, разработването на нови лекарства, улесняват и правят по приятни преживяванията на потребителите в болничните системи.

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?
9 години… Незабравимо време, изпълнено с толкова много емоции, предизвикателства и житейски уроци!

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.
Имам толкова много ярки спомени от училище и гимназията… Не само в класната стая, но и от толкова много екскурзии, тържества, участия на BAIT EXPO, обмен с учениците от Португалия, Италия, LAN партитата, срещата с Валери Петров и още куп личности, до чиито опит и успехи, имахме възможността да се докоснем.
Помня делниците, в които още в микробуса, по път за училище, започваха разпалени разговори със съучениците, с приятелите. Помня и съботите, в които с някои от тях, като едни истински томсоеровци, боядисвахме оградата на училището. :)
Да си ученик в “Малкият принц”, в “Екзюпери”, носи принадлежност за цял живот. Колкото и години да минават, това място не спира да вълнува.
Всеки, който помни “Малкият принц е на малките…”, знае какво имам предвид. :)

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?

Поклон пред г-жа Петрова и всички преподаватели, които през тези 30 години са били и продължават да бъдат будители! Пораждат любопитство в своите ученици, поощряват техните таланти, дават им не само знания, но и светлина по пътя на тяхното емоционално и духовно израстване.
Бъдете здрави! Винаги вдъхновени за нови предизвикателства и още дълги години, с любов и гордост, следвайте вашето призвание.

Още интервюта!