bgzh-CNendekkrutrukuz

Заедно създаваме чудеса

16Дек2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)

За поредна година Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” и Частна гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” подават ръка на хората в нужда в навечерието на Коледа

{socialbuttons}

През последните години се създаде традиция провеждането на благотворителна кампания през месец декември. Благодарение на труда на представители на Ученическия парламент към училище “Малкият принц”, множество доброволци и разбира се, с огромната подкрепа на родителите, успешно се събират средства, които достигат в помощ на различни институции и болнични заведения - Карин дом, Педиатричните и спешни детски отделения към МБАЛ “Св.Ана” и “Св.Марина”, Домовете за деца, лишени от родителска грижа “Гаврош” и “Другарче”, Дом за стари хора “Гергана”, Помощно училище “Св.св. Кирил и Методий”, с.Кривня.

Заедно създаваме чудеса - Частно училище "Малкият принц"

И през предстоящите празнични дни децата от Училищния парламент организират благородна инициатива чрез провеждането на коледни базари.

Мили приятели,
Заповядайте на 21 и 22 декември да подкрепите благотворителното събитие “Заедно създаваме чудеса”! Базарите ще се проведат преди и по време на всеки коледен концерт във фоайето на зала “Вапцаров”.

Заедно създаваме чудеса - Частно училище "Малкият принц"

Със събраните средства ще се помогне закупуването на учебни консумативи и материали за Помощно училище “Св.св. Кирил и Методий”, с.Кривня, както и техника за Педиатричното отделение към МБАЛ “Св.Марина” - Варна. За детското отделение се събират също така запазени книги, подходящи за деца от 3 до 18 години.
Очакваме Ви!

Заедно създаваме чудеса - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога