bgzh-CNendekkrutrukuz

Да надникнем в пети клас

20Апр2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Да надникнем в пети клас в Частно училище "Малкият принц"

Емоционално, интересно и забавно премина интерактивният урок за приемственост на четвъртокласниците от училище “Малкият принц”.{socialbuttons}

Под мотото “Новите 20 години” за тази учебна година, за пореден път организирахме иновативна форма на съвместна работа: деца - учители - родители. Залата на Радио “Варна” събра любознателността на учениците, енциклопедичните знания на учителите и мъдростта на родителите.

В импровизирана класна стая и мини конферентна зала, учениците участваха в занимателни уроци-игри, в които се докоснаха до учебното съдържание в пети клас по български език и литература, математика, история и цивилизация и руски език. В интересни дискусии обсъждахме приложението на знанията от четвърти клас в реалния живот. На финала, учениците изненадаха своите родители с авторски разработки и проекти по информационни технологии.

Уникалността на стила “Малкият принц” отново бе защитена с интерактивен дизайн на урок - дискусия - партньорство, за да създаваме “Личности на успеха заедно!”
Успешен старт в прогимназията, скъпи четвъртокласници!

Да надникнем в пети клас - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога