bgzh-CNendekkrutrukuz

Предколедно LAN PARTY SE 2015

19Дек2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Предколедно  LAN PARTY SE 2015 в Частно училище "Малкият принц"

Коледните изяви на учениците от Частно училище ”Малкият принц” и IT гимназия “Екзюпери” продължиха на 19 декември с традиционното LAN PARTY SE 2015. То се проведе за десета поредна година и събра участници от целия град.

{socialbuttons}

Беше истинско удоволствие за ученици и преподаватели да чуят вдъхновяващите речи и на тримата лектори. Виктория Парашкеванова разказа за своето обучение в Англия и за своите бизнес начинания - а именно изготвянето на собствена серия от аксесоари за дами. Посланието на Вики към учениците бе да бъдат целеустремени и последователни във всяка дейност, с която се занимават, включително в хобитата си!

Иван Караиванов направи презентация, в която представи себе си, говори за обучението си в България и за проектите, с които се занимава, и най-вече с работата си по Списание VIP. Иван каза, че според него е важно човек никога да не спира да учи и пожела на учениците да не спират да мечтаят.

Виктор Йовчев разказа за своите изпитания по пътя към професионалната реализация в Белгия и България и за откриването на новите си призвания - защото те са цели пет! И най-важното - щастлив е от избора, който е направил. Посланието на Виктор към учениците беше да не спират да се развиват като личности.

Директорът на гимназия “Екзюпери”, госпожа Татяна Петрова, не можа да скрие вълнението си от представянето на бившите възпитаници, благодари им и ги покани да ни гостуват отново.
След лекторите се представиха участниците във #VarnaUpgrade - учениците от 12 и 7 клас.

В зала 2 също беше интересно - тук бяха настанени гостите и участниците от 5 и 6 клас. Водещите - Леа Райкова и Виктория Пантелеева от 6 клас, представиха събитието на своите съученици и предствиха презентаторите. И тук имахме гост - Ивайла Трифонова от 5 клас в СОУ “Гео Милев”, която представи презентацията си “По Коледа стават чудеса”. С колажи за LAN Party се представиха шестокласниците, а учениците от 5 клас показаха завидни знания за компютърните игри, а впоследствие и практически умения на геймъри.

След аплодисментите за всички презентатори и кратката почивка за подкрепление с вкусотийки започна истинското забавление - игри, надпревари, музика и още игри. Така забавлението на LAN Party SE 2015 беше невероятно!

Предколедно LAN PARTY SE 2015 - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога