bgzh-CNendekkrutrukuz

Традиции, креативност, бъдещност през новата учебна година

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Традиции, креативност, бъдещност през новата учебна година в "Малкият принц"

Днес училище “Малкият принц” и гимназия “Екзюпери” отвориха врати за ново летоброене. {socialbuttons}

Следвайки традицията на 20-годишната история, на сцената в препълнената зала “Вапцаров” на ВВМУ се качиха учениците от първи до дванайсети клас. Весели, развълнувани, с артистични изпълнения, децата взривиха залата.

Традицията повелява да отчетем постиженията от изминалата година, а именно - най-високи резултати на НВО по математика в четвърти клас, най-високи резултати по английски език в седми клас. Както всяка година, имаме поводи за гордост и от изпитите по английски език към Cambridge University - в начален и прогимназиален курс - учениците ще получат сертификатите си на специална церемония на 28 септември.

Креативността е част от философията на нашата образователна структура. Доказателство са завоюваните призови места в различните конкурси по изобразително изкуство, вокални и танцови изпълнения. И на празничната сцена днес децата бяха ентусиазирани, вдъхновени, неповторими!

На 15 септември 2015 година прекрачихме в бъдещето, стъпили на традициите, ценностите и идеите за модерно училище. Едни от най-развълнуваните ученици - осмокласниците на гимназия “Екзюпери”, бяха приветствани от класния си ръководител - госпожа Ана Иванова, а в специално подготвена изненада откриха тайната на своето бъдещо обучение - Създаваме личности на успеха!

За първа година в училище "Малкият принц" имаме три първи класа! Това е поредно признание за нашите успехи и стремежи да бъдем различни и изпреварващи. Първокласниците се изявиха с песни и стихотворения, а с послание към най-малките се обърнаха бъдещите абитуриенти от 12. клас - Соня Рахмани и Лия Павлова. Баркев Киркоров и Филип Златанов им връчиха тържествено Ключа на знанието.

Днес поставихме началото на първата от новите 20 години в нашата история. Вярваме, творим, мечтаем и обичаме! Успешна учебна година!

Официално откриване на учебната 2015/2016 г.

Posted by Малкият принц on Tuesday, 15 September 2015
Традиции, креативност, бъдещност през новата учебна година - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога