bgzh-CNendekkrutrukuz

English Summer School в курорта Албена

4.2 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.20 (5 гласа)
Лятно училище "Малкият принц"

В интензивна подготовка по английски език, много забавни игри и спортни приключения премина традиционното издание на English Summer School в курорта Албена. {socialbuttons}

Учениците, на които през лято 2015 предстои да се явят на изпитите за нивата “Movers” и “Flyers” към Cambridge University, изпълниха разнообразни упражнения и тестове. Под ръководството на своята учителка Анелия Чакърова те активно тренираха своите езикови умения за четене и слушане с разбиране, говорене и писане.

Свободното им време премина под знака на плажния футбол, атракциите в басейна, разходките сред природата и веселите игри. На финала всички се убедиха във вълшебната формула на успеха по английски език: Learning + Fun = English Summer School.


English Summer School в курорта Албена - 4.2 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога