bgzh-CNendekkrutrukuz

Food Revolution Day 2015

15Май2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Food Revolution Day 2015 в Частно училище "Малкият принц"

Вдъхновени от кампанията за здравословно хранене на Джейми Оливър, децата от училище “Малкият принц” се включиха в световното събитие. {socialbuttons}

Кампанията Food Revolution Day има за цел популяризиране на здравословното хранене в училищната среда и изграждане навици на децата за пълноценно и балансирано меню. През настоящата година в кампанията са се включили 196 държави, с над 1 200 000 поддръжници на идеята за борба с наднорменото тегло при децата.

За поредна година децата от училище “Малкият принц” се включиха в световното събитие. Бяха организирани беседи по темата и разбира се, направа на тазгодишното предложение на Джейми Оливър за здравословен сандвич - Squash it Sandwich. Малките готвачи се впуснаха с много ентусиазъм в кулинарното предизвикателство, а целта на празника бе постигната - вкусна, здравословна храна, споделена с приятели!


Кулинарна революция 2015

Posted by Малкият принц on Tuesday, 19 May 2015
Food Revolution Day 2015 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога