bgzh-CNendekkrutrukuz

Еко хепънинг “С грижа за природата”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Еко хепънинг с Частно училище "Малкият принц"

Детска градина и училище “Малкият принц” събраха над 180 деца в еко хепънинг в Морската градина. {socialbuttons}

Кулминацията на празничната месечна програма в Детска градина и училище “Малкият принц”, посветена на Деня на Земята се проведе на 30 април. Сцена “Раковина “ в Морската градина събра повече от 180 малки природолюбители от цяла Варна.

Събитието по програма “Да намалим отпадъците” бе организирано с любезното съдействие на Община Варна, фирма “Екоколект”, Парти център Вега, Програма “Екоучилища”, Дружество “Син флаг”, Природен парк “Златни пясъци” и фирма Wrigley. Официално приветствие отправи г-жа Албена Павлова - гл.експерт “Училища” към Дирекция “Образование”, Община Варна. Г-жа Яна Русева, регионален мениджър на фирма “Екоколект” поздрави участниците с благородната инициатива и предостави подаръци за всички малки еколюбители.


На сцената се качиха нетърпеливи за изява деца от 8 варненски детски градини и 6 училища, които показаха чрез магията на изкуството, че малките крачки днес за опазване на околната среда са мъдрото бъдеще за всички нас. Истински фурор предизвикаха еко облеклата, които дефилираха на импровизирания подиум и с това доказаха за пореден път, че най-важното за един костюм е въображението, творчеството и мисълта за природата, с които е сътворен!

Благодарности към всички приятели на “Малкият принц” и на идеята за чиста Земя, които помогнаха това събитие да стане реалност!

Еко хепънинг “С грижа за природата” - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога