bgzh-CNendekkrutrukuz

Спортен лагер - Беклемето 2014

4.5714285714286 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.57 (14 гласа)
Лятно Училище "Малкият принц" - Спортен лагер - Беклемето 2014

Уникални растителни и животински видове, грабливи птици, стръмен и недостъпен терен, скални феномени...

{socialbuttons}

Тази красива природа на надморска височина над 2000 метра покориха със спортен дух лагерниците от Частно училище "Малкият принц". Маршрутът включваше почивка до най-известния "разклонен" бук в местността Беклемето, двестагодишния карцов бук.

Участниците продължиха към резервата "Козя стена". Най-интересният момент бе когато, намирайки се под Арката на Свободата всички с единия крак се намираха в северна България, а с другия в южна.

Следобедите преминаха в спортни надпревари-баскетбол, волейбол и футбол. Много емоции предизвика спускането по "тролей", стрелбата с индиански абокат, стрелба с пушка, надпреварата по ориентиране по карта и компас и играта "Бързи, смели, сръчни". В още по-оспорвана надпревара бяха излъчени първите победители "Мис и мистър Беклемето" и "Бал с маски".

Приключенията в Лятно училище - СЕЗОН 2014 продължават от 14.07 с много нови и интересни активности:


Спортен лагер - Беклемето 2014 - 4.6 out of 5 based on 14 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога