bgzh-CNendekkrutrukuz

Честит трети март!

02Мар2014
3.4705882352941 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.47 (17 гласа)

В навечерието на Националния празник на България предизвикахме учениците от Училище „Малкият принц” и ИТ гимназия „Антаон дьо Сент-Екзюпери” да изкажат размислите си за родината в конкурс за есе на тема: „Моята България”.

{socialbuttons}

Получиха се интересни отговори. Някои вдъхновени, изпълнени с обич към родината, съвсем по детски. Други, изпълнени с чувство на гордост пред славното минало на страната ни и преклонение пред величествената красота на нашата природа.

Трети, с реалистичен поглед към положението ни днес и въпреки това, пропити с увереност, че нещата могат да се променят и това зависи от самите на нас. Едно е ясно, всяко мнение на младите хора е ценно, защото те са бъдещето. И всяко мнение би трябвало да се оцени с „първо място”, защото любовта, особено към родината, не може да се включва в класация. Ясно е и, че надежда за нашето отечество има – и тя е в идващите поколения.

Честит трети март! - 3.5 out of 5 based on 17 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога