bgzh-CNendekkrutrukuz

Срочни номинации

08Фев2013

Срочни номинации

 8882  

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

С празнична церемония по връчването на срочните номинации приключи първият учебен срок за учениците от училище „Малкият принц” и ІТ Гимназия „Екзюпери”. Тържественото връчване на номинациите в категориите „Отличен успех”,

{socialbuttons} „Етично и толерантно поведение”, „Креативност и творчество” и „Най-четящ ученик” стартира с представянето на най-малките ученици – петокласниците. Те вдигнаха градусите на настроението в залата с вихрен рап-танц. След тях шестокласниците представиха видео-проекти по френски език, а учениците от седми клас проведоха хумористичен час по информационни технологии.

Осмокласниците заслужено получиха титлата „Най-артистичен клас” , поставяйки пиесата „Жабокът принц” на автентичен немски език по едноименната приказка на Братя Грим в оригиналния й вариант от 1812 г. В духа на най-романтичния месец, гимназистите от ІХ и ХІ клас представиха в поезия и проза на български, руски и немски език мисли и сентенции за любовта, приятелството и доверието. Бъдещите абитуриенти споделиха мисли за успеха, препятствията и предизвикателствата, и отговориха на въпроса „Какво научих в гимназията?”. Всички номинирани получиха грамоти и класьори за портфолио на ученика, в което да събират своите компютърни и езикови сертификати и други отличия в областта на спорта, изкуствата и социалните дейности.

Номинациите за креативност и творчество бяха връчени от специалния ни гост – г-жа Анелия Пергот, ръководител на ІТ компания, получила приза за „Иновативно предприятие на 2012 г.” Тя насърчи младите изобретатели да не се отказват от малките неуспехи и да продължат да опитват и им пожела успешно приключване на учебната година.


Срочни номинации - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога